Team Aron Kilimanjaro BarnCancerFonden


SEO Bolaget nu Silversponsor till Team Aron Kilimanjaro BarnCancerFonden

 

Vi kan stolt meddela – att SEO Bolaget sedan 17 dec 2015 är Silversponsor till TeamAron Kilimanjaro projektet – där Aron Andersson skall ta sig upp till Toppen på Kilimanjaro – Afrikas högsta berg, 5 892 meter över havet – med rullstol!!

Alla projekt av denne fantastiske och beundransvärda man syftar till att samla in pengar till BarnCancerFonden – målet med detta projekt är att samla in
500 000kr.

För de som redan känner till Aron Anderson så vet ni redan att han redan hunnit med att (för er som kanske inte (ännu) vet så mycket – besök sajterna som är blåmarkerade ovan. Jag lovar – mer fantastiskt och inspirerande lösning och bilder är svårt att hitta.

Team Aron Kilimanjaro BarnCancerFonden SEO Bolaget

Illustrationer: Sofia Wrangsjö, Sublim Design http://sublim.se/

Bestigit Galdhøpiggen, Nordens högsta berg

Kebnekaise, Sveriges högsta berg

Simmat – med bara armarna över Ålands hav

Kört Vasaloppet i sitski och Stockholm Maraton i armcykel

Lidingöloppet i rullstol

Gjort Klassikern på under 24 tim

Vätternrundan i armcykel på ca 10 tim för att klara klassikern på 24

Vansbrosimmet – i iskallt vatten och lärde sig crawla några månader tidigare…

Svalbard skimaraton – i sitski och med isbjörnsvakter

Armcykel till Paris (120 mil, 17 mil/dag i 7 dgr)

Bestigit Mt Elbrus, Europas högsta berg i rullstol


Team Rynkerby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt där man samlar in pengar till Barncancerfonden och avslutar insamlingen med att cykla till Paris. Projektet avslutades med att Aron var med och lämnade över 8,6 miljoner insamlade kronor till Barncancerfonden.

Under de senaste två åren har han genom sina projekt samlat in mer än 1,5 miljoner kronor till forskningen kring barncancer.

Sommaren 2015 hamnade Aron på 8e plats på Nyheter24 lista över Sveriges 100 mäktigaste unga. Jag kan bara inte förstå – hur 7 andra unga kunde placeras FÖRE honom – inte för att ringakta deras prestationer – men de är ju inte ens i samma division som Arom – OCH ingen av dem har handlat så osjälviskt och samlat in så mycket pengar till välgörenhet.

Hans motto lyder:  ”Ju större mål – desto bättre resa”.

Hans närmaste (större) projekt är alltså att i Jan 2016 bestiga(stryker försöka) Kilimanjaro – ett imponerande och mycket vackert berg i norra Tanzania och är en utslocknad vulkan.

Jag är övertygad om – att om inga naturkatastrofer inträffar och det bara hänger på Arons målmedvetenhet och kämpaglöd och att aldrig ge upp – samt stödet från hans uppenbarligen helt fantastiska Team – så kommer han klara – att ta sig till Toppen.

SEO Bolaget För dig som vill nå Toppen och som vill synas och hittas på nätet

Illustrationer: Sofia Wrangsjö, Sublim Design http://sublim.se/

Precis som att Aron vill nå Toppen – så vill alla SEO Bolagets kunder också nå Toppen – i Google.
Så vad är då naturligare än att SEO Bolaget både hjälper Aron att nå Toppen och också hjälper entreprenörer och småföretagare att nå Toppen i Google – för sökord och sökfraser som är relevanta för deras verksamhet, som hjälper dem att få fler besökare till sin webbsajt och på sikt fler kunder och bättre affärer. Och precis som Aron så sätter vi upp tydliga MÅL som vi sedan avtalar om och skall försöka uppnå – och vi ger inte heller upp så lätt…

Och samtidigt samlar vi in pengar till något så viktigt och bra som BarnCancerFonden.

SEO Bolaget sätter dessutom av 5% av varje nytt projekts intäkter under hela 2016 -till att börja med. Så anlita SEO Bolaget om du också vill Nå Toppen i Google, och bidra till Arons insamlingsprojekt till förmån för BarnCancerFonden.

Här kan man verkligen tala om en Win-Win-Win situation – Aron når snabbare sitt insamlingsmål, SEO Bolaget får ännu fler nöjdare kunder, ännu fler småföretagare når toppen i Google och BarnCancerFonden får mer pengar till sin forskning – som i slutänden hjälper barn att slippa få cancer eller att botas bättre och snabbare.

Stöd Team Aron Kilimanjaro BarnCancerFonden

vi stödjer barncancerfonden

SEO Bolaget en mycket stolt sponsor till Team Aron Kilimanjaro BarnCancerFonden