Team Aron Kilimanjaro har nått toppen


De lyckades! Aron och hans Team nådde i torsdags 14 jan toppen (Uhuru Peak) på Kilimanjaro – 5895 möh. Den sista biten lära ha tagit drygt 8 timmar och varit riktigt brant, tuff och kall. På en video på Facebook ser man att et är rejält med snö.

Teamet startade sin vandring den 9 jan, Aron startade 2 dgr innan eftersom vandringen av naturliga skäl tar lite längre tid för honom (han skall ju hinna med att uppdatera FB bland annat…). De har stegvis tagit sig upp till olika höjdnivåer som 2720m, 3720m, 4700m. En av dagarna hade de ett ihållande regn – inte helt kul eller skönt att bestiga ett högt berg i sådant väder men ja tror de bortser från sådant eftersom de verkar ha en sådan helt otrolig teamkänsla och bra humör.

Rutten de valde heter Marangu Route.

Den 11 jan fick jag ett mail från Malin som arbetar med marknad och PR för Team Aron Kilimanjaro och då hade det samlat in  842 000kr drygt. Det ursprungliga målet var att samla in 500 000 men de höjde ribban till 1 milj ganska snabbt.

Som sponsor till Team Aron Kilimanjaro vill SEO Bolaget och Scotten IT-Consulting framföra den allra största respekt och gratulationer till att ni nått Toppen – av Kilimanjaro. Det är bara ett av era fantastiska och beundransvärda projekt. Förutom att ni utför en fantastisk prestation i sig, allra helst Aron, så är ni enormt positiva förebilder och inspiratörer och bidrar till att peppa många andra människor som har det motigt. Utöver det så samlar ni helt osjälviskt in en respektfull summa pengar till något så viktigt som Barncancerfonden.

 

Det har varit en stor ära för SEO Bolaget att på ett litet hörn fått hjälpa teamet att nå toppen – SEO Bolaget gillar ju att förutom äventyrare och hjältar som Aron även hjälpa entreprenörer, småföretagare och andra att nå toppen – i Google. Så är du en småföretagare eller annan med en hemsida du vill nå toppen i Googles organiska söklista är du välkommen att kontakta mig.

 SEO Bolaget hjälpte Team Aaron Kilimanjaro nå Toppen
Några passande ordspråk:

Även den längsta resa börjar med ett litet steg.
Lao Tzu

Du kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ditt huvud,
men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår.
Kinesiskt ordspråk

Ingen vet vad han förmår
förrän han har försökt

Genom att försöka med det omöjliga,
när man högsta graden av det möjliga

 

 

Lämna en kommentar